Hirdetés

Nicolas Cage mégsem szerepel A feláldozhatók 3-ban, sem a Ha/Ver 2-ben

|

A színész a The Frozen Ground című thrillerének sajtó tájékoztatója alatt elmondta, hogy a pletykákkal ellentétben nem fog szerepelni A feláldozhatók 3-ban és a Ha/Ver 2-ben sem.

Hirdetés

Nicolas Cage azt mondta, hogy a sajtós bejelentések gyakran alaptalanok: "A baj ezekkel a bejelentésekkel az, hogy szinte soha sem tényeken alapulnak. Soha nem tárgyáltam hivatalosan a filmről. Nem szerepelek a Ha/Ver 2-ben és nem hiszem, hogy benne lennék A feláldozhatók 3-ban. Kedvelem azokat a srácokat, de elég valószínűtlen, hogy bármelyik filmben is szereplnék." Novemberben Sylvester Stallone facebook oldalán bejelentették, hogy Cage szerepett kapott A feláldozhatók 3-ban, de egy napra rá maga Sly cáfolta meg a hírt. Aztán májusban ismét felröppent a hír, hogy a színész csatlakozott a filmhez, de ezek szerint ez sem volt igaz. Folytatásért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.