Hirdetés

Nicolas Cage mégsem szerepel A feláldozhatók 3-ban, sem a Ha/Ver 2-ben

|

A színész a The Frozen Ground című thrillerének sajtó tájékoztatója alatt elmondta, hogy a pletykákkal ellentétben nem fog szerepelni A feláldozhatók 3-ban és a Ha/Ver 2-ben sem.

Hirdetés

Cage azt is elárulta, hogy végzett a Szellemlovassal és szívesebben látna egy nőt a szerepben: "Már magam mögött tudom a Szellemlovast. Úgy érzem megmutattam amit meg kellett mutatnom azzal a karakterrel. Egy női Szellemlovast szeretnék látni."

Mikor arról kérdezték, hogy melyik filmjének folytatásában venne részt, akkor a 2005-ös Fegyverneppert említette meg. "Szívesen megnéznék egy Fegyvernepper folytatást. Szerintem nagyon jól működne, főleg ebben az időszakban és korban amikor a fegyverek a politikai tárgyalások központi szereplői. És ott van a kisfiú a filmből, a fiam, aki felnőve maga is beszállna a fegyverkereskedelembe én pedig azon lennék, hogy kirángassam belőle. Szerintem ebből nagyon érdekes film lehetne."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.