Hirdetés

Nicolas Cage szerint jó Joker lehetne belőle

|

A képregényrajongó Nicolas Cage egy interjúban mesélt arról, hogy szerinte kiválóan el tudná játszani a DC univerzum egyik leghíresebb rosszfiúját, a Jokert.

Hirdetés

A színészi karrierje hullámzó szakaszában lévő Nicolas Cage (akit legutóbb egy éve jelöltek Arany Málna-díjra) egy hatalmas szuperhősrajongó, aki roppant boldogan vállalt volna el mindenféle szerepet képregényadaptációkban az utóbbi évtizedekben. A fiát a Superman fétise okán nevezte el Kal-Elnek, és az el nem készült Tim Burton-féle Superman Lives filmben a címszereplőt játszotta volna el, viszont a sikertelen supermanjelmezbe bújások után a Teen Titans Go! To the Movies nevű animációs filmben szinkronizálhatja Supermant. Azért ez is több mint a semmi, nem?

Hirdetés

Cage a JoBlo magazinnak adott interjújában elmesélte, hogy még mindig nagyon szívesen szerepelne szuperhősfilmekben, de most már inkább a gonoszok bőrébe bújna:

Más dolgokkal vagyok elfoglalva, de mindig úgy gondoltam, hogy nagyszerű Joker lenne belőlem, és jó gonosz lehetnék valamely Marvel filmben, például Doctor Doomként (Fátum Doktor). Viszont Doctor Doomként maszkot kell viselni, habár a Doctor Doommá váláshoz vezető történet érdekes lenne. Ha mostanában elvállalnék effajta szerepeket, biztos, hogy egy gonoszt alakítanék.

Tökéletes lenne számomra egy olyan őrült figura, amivel még nem volt dolgom. Mókás lenne.

Nicolas Cage A szellemlovas képregényadaptációkban alakította a címszereplőt, és a Kick-Ass első részében is szerepelt. A Suicide Squad - Öngyilkos osztag folytatásában eddigi információink szerint Jared Leto tér vissza Joker szerepében, a különálló Joker film kapcsán pedig Joaquin Phoenix neve merült fel.

Ti mit gondoltok, Nicolas Cage milyen képregényfilmben szerepelhetne, és kinek a bőrébe bújhatna?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.