Hirdetés

Egy kevésbé ismert Marvel hősről is filmet készít a Sony?

|

Nem túl erős, de annál érdekesebb pletyka látott napvilágot a Sony terveivel kapcsolatban, amelyek között állítólag megbújik egy Nightwatch film is. Nem hallottatok még a karakterről? Nem csoda, nem túlságosan ismert, de a kiadónak köszönhetően ez megváltozhat!

Hirdetés

Egyelőre még nem nagyon tudjuk összerakni, hogy a Sony Pictures hogyan gondolja a Pókember-nélküli Pókember univerzumot, amelynek része lesz a Tom Hardy főszereplésével készülő Venom film, valamint a Black Cat & Silver Sable projekt is, mindazonáltal most egy újabb szóbeszéd kezdett el terjedni arról, hogy hozzányúlnának egyik Marvel karakterhez is.

Hirdetés

A Meet the Movie Press egy "nagyon megbízható" forrásra hivatkozva állítja azt, hogy a Sony Pictures egy önálló, élőszereplős Nightwatch mozifilmet készít, amelynek forgatókönyvét Edward Ricourt (Szemfényvesztők, Wayward Pines, Marvel's Jessica Jones) írhatja - mellesleg azt tervezték, hogy már az idei Pókember: Hazatérésben is felbukkan, de végül nem lett belőle semmi. A legérdekesebb az egészben mégis az, hogy a kiadó legfőbb kiszemeltje a rendezői székre nem más, mint Spike Lee, aki többek között olyan klasszikusokkal lepte már meg a filmkedvelőket, mint az Oldboy, A belső ember és a Szemet szemért. 

Ha esetleg nem ismernétek Nightwatchot, az nem meglepő, hiszen mindössze 1993-tól 1996-ig tartott a pályafutása (a Web of Spider-Man #99-es számában bukkant fel először), majd 2014-ben feltámasztották, de komolyabban azóta sem foglalkoztak a Terry Kavanagh, Derek Yaniger és Alex Saviuk által megalkotott hőssel. A Marvel Magyarország eképpen ír a karakterről: 

A potenciális film Dr. Kevin Trench történetét követné, aki egyszer tanúja volt egy terroristák ellen harcoló jelmezes fickó halálának - amikor lehúzta róla a maszkot, kiderült, hogy a szuperhős saját maga egy idősebb verziója. Trench egy időhurokban ragadva mindent megtesz azért, hogy elkerülje a halálát, de végül maga is felhúzza Nightwatch gúnyáját, mely nagyobb erőt, alakváltást és láthatatlanságot is biztosít számára.

Ti szívesen megnéznétek egy Nightwatch filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.