Hirdetés

Új karakter kiléte és egyéb infók derültek ki a Venom film kapcsán

|

Lehet számolni néhány változtatással.

Hirdetés

A Sony Pictures szép lassan építgeti a saját kis Marvel univerzumát Pókember világának karaktereivel, és ősszel kezdetét is veszi az első felvonás, a Venom-film forgatása. A főszereplő Eddie Brock-ot Tom Hardy kelti életre, a régóta híresztelt Carnage karakterére egyelőre csak jelentkezők vannak, közben pedig alakulgat az előkészület további része is. A That Hashtag Show megerősítette, hogy a filmben szerepelni fog Ann Weying, egy Eddie Brock rajongók számára vélhetően ismert figura, aki az ex-felesége és a szimbióta ideiglenes gazdateste volt. 

Hirdetés

Ann egy ügyvéd volt a képregényekben, de a Sony még nem vette fontolóra, hogy a háttésztoriját is bemutatná a vásznon. Jelenleg 25 és 32 év körüli színésznőket hallgatnak meg a szerepért, vagyis néhány évvel fiatalabb hölgy kerül majd Hardy karaktere mellé. Ann sorsa nem alakult épp a legboldogabban: miután lelőtte egy Sin-Eater nevű karakter, egyedül a szimbióta tudta megmenteni az életét, de ez egy olyan eseménysorozatot indított el, amely végül depresszióhoz és az öngyilkosságához vezetett. Vélhetően a Venom-ban inkább Brock emberi oldalát próbálják majd bemutatni rajta keresztül, és nem hinnénk, hogy rögtön ilyenekre kéne számítani.

A film cselekményéről egyelőre szinte semmi biztosat nem tudunk, de a forrás szerint a szimbióta kapcsán az Ultimate képregényes változatra számíthatunk, ahol Brock és Peter Parker apja közösen alkották meg a bio szerkót. Egyelőre szerintünk még maguk a fejesek sem tudják, hogy a Venom a Marvel Filmes Univerzum része lesz-e, de jelen állás szerint igen, csak elkülönülve a Bosszúállók eseményeitől, apró összekötő kapcsokkal. Lehetne ilyen kapocs akár a Hírharsona: ha megtartják a filmben Brock újságírói hátterét, érdekes lenne látni a Harsona dolgozóit a Pókember: Hazatérés valamelyik folytatásában is felbukkanni.

A hír központi részéhez visszakanyarodva: ti kit látnátok szívesen Ann Weying szerepében, Tom Hardy karakterének oldalán?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.