Hirdetés

Akár 5 évet is csúszhat a Nightwing film

|

Érkezett néhány új infó a Nightwinggel kapcsolatban, amelyek között sajnos nem mindegyik pozitív.

Hirdetés

Múlt héten felröppent a híre annak, hogy a Paramount Studios elkezdett tárgyalni a LEGO Batman, valamint a készülőben lévő Nightwing film rendezőjével, Chris McKayjel a Dungeons & Dragons direktori székéről. A D&D rajongók megörültek a hír hallatán, de azok, akik a Nightwingre várnak már kevésbé voltak boldogok. A Paramount már kitűzte 2021. július 23-ra a film premierjét, ami azt jelenti, hogy ha a következő három évet a D&D-vel tölti McKay, majd rögtön nekiáll a Nightwingnek, akkor is legalább 5 évbe telik mire megérkezhet a film.

Hirdetés

Nem meglepő módon akadtak olyanok, akik már készpénznek vették, hogy ezek után McKay ott fogja hagyni a Nightwinget, de a rendező Twitteren erősítette meg, hogy kitart a projekt mellett.

"Magának a Warner Bros.-nak kell engem kirúgnia ahhoz, hogy eltántorítsanak a Nightwing filmtől."

A közösségi oldalon meglehetősen aktív rendező még az év elején ígérte meg, hogy Valentin napkor szolgálni fog egy státuszjelentéssel. Tartotta is magát a szavához és elárulta, hogy lassan készen vannak a forgatókönyv első vázlatával, viszont azt is hozzátette, hogy minden lépésüket megfontolják ennél a projektnél ezért időbe telik mire minden összeáll.

Tehát a Nightwing még jócskán várat magára és teljesen elképzelhető, hogy csupán a Dungeons & Dragons után fog elkészülni. Akárhogy is alakul, jobb később, mint soha.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.