Hirdetés

Nincs tervben Star Warsos Pixar film

|

A D23-mon, vagyis a Disney expóján rengeteg meglepetésre és bejelentésre számíthatunk a hétvégén. Amiben azonban ne reménykedjünk az a Star Warsos CGI animációs film felfedése.

Hirdetés

A pletykák szerint ugyanis a Pixar bejelenthetett volna egy új Star Wars címet, de ilyesmire ne is számítsunk, legalábbis ne tőlük. Gary Rydstrom (Toy Story: Hawaiian Vacation) már munkálkodik egy animációs filmen a Lucasfilmnél, de az nem a Pixar keze alatt van. Egyenlőre még azt sem tudni, hogy mi is pontosan ez a film, ígyhát lehet, hogy nincs is köze a Star Warshoz. John Lasseter válaszolt néhány kérdésre, amit elolvashatsz, ha tovább kattintasz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.