Hirdetés

Nincs tervben Star Warsos Pixar film

|

A D23-mon, vagyis a Disney expóján rengeteg meglepetésre és bejelentésre számíthatunk a hétvégén. Amiben azonban ne reménykedjünk az a Star Warsos CGI animációs film felfedése.

Hirdetés


"Az [a film] a Lucasfilm irányítása alatt marad. [Van esély egy Pixaros Star Wars filmre?] Nem igazán, kivéve annyit, hogy a Pixar mindig a Skywalker Sounddal dolgozott együtt az összes alkotásán. Ők a legjobbak úgyhogy továbbra is velük dolgozunk és nagyon jóban vagyunk velük. Akárcsak a speciális effektekért felelős Industrial Light and Magic stúdióval. De azon túl, hogy jóban vagyunk sohasem kellett semmit sem közösen csinálnunk. Egyébként mi is hatalmas Star Wars rajongók vagyunk, szóval nagyon izgatottak vagyunk, akárcsak bárki más, ha egy új Star Wars filmről van szó. Én sem tudok róla többet, csak egy egyszerű rajongó vagyok."


Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.