Hirdetés

Folytatást kap a Nyúl Péter

|

Kicsik és nagyok legújabb kedvence, azaz Nyúl Péter kalandjai már biztosan folytatódnak!

Hirdetés

A kritikusok elvoltak vele, a kölykök imádták, mi is kedveltük és az 50 milliós büdzséből több mint 325 millió dollárt szedett össze világszerte - nem csoda hát, hogy a Sony Pictures Nyúl Péter visszatérése mellett döntött.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a bevételek meggyőzték a Sony Pictures Animationt a folytatás légjogosultságáról, így a kiadó berendelte a Nyúl Péter második részét. Hogy az élőszereplős és CGI hibrid stílusú családi film címszereplője (valamint annak eredeti szinkronja, James Corden) mellett Domhnall Gleeson (Ex Machina, Star Wars: Az utolsó Jedik) is visszatér-e, azt egyelőre nem tudni, viszont a projekt társírója és rendezője, Will Gluck (Barátság extrákkal, Annie) elvállalta a Nyúl Péter 2 írását és rendezését is. 

A következő Nyúl Péter rész 2020. március 27-én kerülhet az angliai mozikba és biztosak vagyunk benne, hogy a nagy sikerre való tekintettel hozzánk is elér.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.