Hirdetés

Újabb pletykák érkeztek az Obi-Wan Kenobi és Boba Fett filmekről

|

Két Star Wars spin-offról is kaptunk jelentéseket, a legújabb szóbeszédek szerint az Obi-Wan Kenobi és a Boba Fett projektek esetében is felpörögtek az események.

Hirdetés

Pár nap múlva mozikba kerül a Star Wars: Az utolsó Jedik, jövőre a Han Solo filmre válthatunk majd jegyet, 2019-ben pedig a Star Wars 9-et nézhetjük meg J.J. Abrams rendezésében, miközben már Rian Johnson is dolgozik a saját trilógiáján. De mi a helyzet a jövőbeli spin-offokkal? 

Hirdetés

Ugyan hivatalosan még nincs megerősítve, viszont a The Hollywood Reporter nyáron számolt be róla, hogy Obi-Wan Kenobi is kaphat egy spin-offot, a Lucasfilm az Oscar-díjra jelölt Stephen Daldry (Billy Elliot, Az órák) rendezővel tárgyal a projektről, amelyhez még forgatókönyv sem készült (mellesleg Ewan McGregor is jelezte már többször, hogy szívesen visszatérne). Az Omega Underground forrásai szerint a Kenobi film forgatása 2019 januárjában kezdődhet meg a Pinewood Studiosban Kathleen Kennedy és Tracey Seaward produceri felügyelete alatt, Daldry rendezésében, de ennél többet nem tudtak kideríteni (és ez sem hivatalos). A spekulációk szerint a címe Kenobi: A Star Wars Story lehet és ha minden jól megy, 2020. májusában vagy decemberében mutathatják be. Persze ez még bizonytalanabb, mint a forgatási infó. 

Ezenkívül állítólag beindultak a dolgok a Boba Fett mellékszállal kapcsolatban is. Szintén az Omega Underground jelentette néhány produkciós listázásra és független forrásaira hivatkozva, hogy a Lucasfilm belekezdett ennek a projektnek a kidolgozásába is (amit mellesleg már évek óta pletykálnak). A produkció állítólag a Tin Can munkanév alatt ismételten mozgásba lendült, amelyet szintén a Pinewood Studiosban forgathatnak majd Kathleen Kennedy-vel, Simon Kinberggel és Lawrence Kasdannal a stábban. Korábban még úgy volt, hogy Josh Trank (Az erőn krónikája, Fantasztikus Négyes) hozza tető alá a filmet, most viszont nem tudni, hogy mi a helyzet a rendezői pozícióval. 

Kíváncsian várjuk a LucasFilm közleményét a pletykákkal kapcsolatban (és akkor már ejthetnének pár szót a Yoda, illetve Jabba spin-offról is).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.