Hirdetés

Pletyka: jövőre foroghat az Obi-Wan Kenobi film?

|

Úgy tűnik, hogy a Disney végre eleget tehet az Obi-Wan mozit régóta követelő rajongók kérésének.

Hirdetés

Ha toplistát kellene állítanunk azokról a Star Wars spin-offokról, amiket a rajongók a leginkább szeretnének látni, akkor biztosak vagyunk benne, hogy az Obi-Wan film ott lenne a dobogón, sőt akár az első helyen is. De nem csak a nézők, Ewan McGregor is régóta szeretne már újra fénykardot ragadni, a Solo: Egy Star Wars-történet várható sikere pedig lehet, hogy ezt lehetővé teszi.

Hirdetés

Először tavaly augusztusban írt róla a The Hollywood Reporter, hogy számíthatunk egy önálló Obi-Wan Kenobi spin-offra, a rendezői posztra pedig Stephen Daldry-val (Billy Elliot, Az órák) folytatnak tárgyalásokat. Idén februárban már a Belfast Telegraph írt róla, hogy 2019-ben indulhat a forgatás, most pedig újabb forrás állítja, hogy sínen van Kenobi mester magánszáma.

A FanthaTracks oldal értesülései - és ismeretlensége miatt komoly elővigyázattal kezelendő információi - alapján az Obi-Wan mellékszál egyelőre előkészítési fázisban van, minden gördülékenyen halad, készülnek a kellékek, storyboardok, koncepciórajzok a forgatáshoz. Utóbbi szerintük 2019 tavaszán kezdődhet meg a londoni Pinewood Studios-ban, addig ugyanis a Star Wars 9-en dolgozik J.J. Abrams és a stáb a helyszínen.

Feltételezések szerint az Obi-Wan Kenobi filmet - ami Joshua Tree munkacímen fut - 2020-ban mutathatják be. Alig várjuk, hogy a Lucasfilm bejelentse. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.