Hirdetés

Ez lesz az új Ocean's Eleven film címe

|

A női Ocean's Eleven film leendő rendezője beszélt többek között arról is, hogy mi lesz a projekt neve.

Hirdetés

A közelmúltban számos alkalommal írtunk már az Ocean's Eleven spin-off (miután tisztázódott, hogy nem reboot lesz, hanem kvázi folytatás, nevezzük így) castingjáról, viszont korábban az Oean's Ocho kódnéven futott a tervezet. Ez most konkretizálódott a rendezőnek köszönhetően. 

Hirdetés

Az Ocean's Eleven trilógia készítője, Steven Soderbergh produceri támogatásával valósulhat meg a női változat, amelyet a tervek szerint Soderbergh nagy barátja, Gary Ross (Az éhezők viadala, Vágta, Pleasantville) dirigál le. Ross most egy interjú keretében megemlítette, hogy a spin-off címe Ocean's Eight és hasonló hangulatúra tervezik, mint a korábbi filmeket, szerinte azok kibővítése és egyben folytatása lesz. Ross és Soderbergh korábban is segítették egymás munkáját, hiszen előbbi részt vett az Ocean's Eleven filmek munkálataiban, míg utóbbi Az éhezők viadalánál volt second unit director. 

A csapatban eddig Sandra Bullock, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling és Elizabeth Banks szerepelnek (és a névsor még bővül), ugyanakkor Jennifer Lawrence az időbeosztása miatt valószínűleg nem fog tudni csatlakozni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.