Hirdetés

Újabb dívák csatlakoztak az Ocean's Eleven reboothoz

|

Egyre ígéretesebben alakul az Ocean's Eleven női feldolgozásának stábja, ugyanis Cate Blanchett és Sandra Bullock mellé most két további színésznőt is felróhatunk.

Hirdetés

Az enyveskezű hölgycsapat vezetője Sandra Bullock karaktere lehet (a George Clooney által alakított Danny Ocean húga), aki összeverbuvál egy csapatot, hogy a Met Ball gáláról ellopjanak egy felbecsülhetetlen értékű nyakláncot. A reboot tehát nem is annyira reboot, mintsem inkább egyfajta folytatás, legalábbis a Showbiz 411 értesülései szerint. 

Hirdetés

Korábban azt pletykálták, hogy Jennifer Lawrence lehet a női Ocean's Eleven reboot egyik főszereplője, de a honlap úgy tudja, hogy a Fecsegő Poszáta nem tudta besuvasztani az időbeosztásába a forgatást, így passzolta a lehetőséget. Mint tudjuk korábbról, a tervezettel kapcsolatban Cate Blanchettel is tárgyalnak (ő lehet Bullock karakterének jobbkeze, lényegében Brad Pitt szerepének női megfelelője), most pedig két újabb név merült fel a honlapnak köszönhetően: Helena Bonham Carter és Mindy Kaling (The Mindy Project, A hivatal) csatlakozhat a tervezethez. 

A forgatás várhatóan ősszel kezdődhet el Gary Ross (Az éhezők viadala, Vágta, Pleasantville) irányításával és produceri támogatásával, addig pedig örömmel vennénk, ha a Warner Bros. eloszlatná a kételyeinket és bejelentené hivatalosan is a stábot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.