Hirdetés

Ők lesznek a Vaják előzménysorozatának főszereplői

|

És már a forgatás is megkezdődött.

Hirdetés

Még tavaly nyáron derült ki, hogy a Netflix előzménysorozattal bővítené tovább a Vaják gazdag világát, amelyet Lauren Schmidt Hissrich, a Vaják showrunnere és Declan de Barra, a sorozat egyik írója készítene el, míg az eredeti regényeket szerző Andrzej Sapkowski kreatív tanácsadóként fogja segíteni a munkájukat. A projektről azonban sokáig nem lehetett hallani, a minap azonban végre megtört a csend, és a forgatás megkezdésével kiderült, hogy kik lesznek a történet főszereplői.

Hirdetés

A három főszereplőt Laurence O'Fuarain (Fjall, aki a király védelmére felesküdött harcosok klánjából származik), Michelle Yeoh (Scían, aki egy harcos nomád tündetörzs utolsó tagja) és Sophia Brown (Éile, egy istennő hangjával megáldott elit harcos) keltik majd életre, rajtuk kívül pedig fontosabb szerepben feltűnik még Lenny Henry mint Baldor, Mirren Mack mint Merwyn, Nathaniel Curtis mint Brian, Jacob Collins mint Eredin, Huw Novelli mint Callan, Francesca Mills mint Meldof, Zach Wyatt mint Syndril, Lizzie Annis mint Zacaré, Amy Murray mint Fenrik, és Dylan Moran.

A hat részes miniszéria csaknem 1200 évvel játszódik Ríviai Geralt története előtt, és az első Vajákról fog szólni, miközben bemutatja a tünde civilizáció történetét annak bukása előtt, valamint a Szférák Együttállását, melynek hatására elözönlötték a világot nemcsak a különféle szörnyek, de maguk az emberek is, akik rövidesen átvették az irányítást. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Premierdátumot azonban továbbra sem kapott a sorozat, de ne aggódjanak a Vaják-világának rajongói, hiszen augusztus 23-án érkezik az egész estés animációs film Vesemirrel a középpontban, míg december 17-én végre folytatódik Geralt és Ciri története is a Vaják 2. évadával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.