Hirdetés

Ők lesznek az Obi-Wan Kenobi sorozat szereplői

|

Neves színészgárda verbuválódott össze.

Hirdetés

Utoljára decemberben hallottunk a Disney+-ra érkező Obi-Wan Kenobi sorozatról, amikor megtudtuk, hogy az előzménytrilógiában Anakin Skywalkert alakító Hayden Christensen is visszatér majd ikonikus szerepébe. Most azonban végre ismét hírek érkeztek a messzi-messzi galaxisból, hiszen a Disney leleplezte a széria teljes színészgárdáját.

Hirdetés

A bejelentésből megtudtuk, hogy Ewan McGregor és Christensen mellett fontosabb szerepben feltűnik majd a Trónok harcából ismert Indira VarmaJoel Edgerton és Bonnie Piesse, akik Owen bácsit és Beru nénit keltették életre az előzménytrilógiában, Kumail Nanjiani (Rögtönzött szerelem), Moses Ingram (A vezércsel), Rupert Friend (Homeland), O'Shea Jackson Jr. (Straight Outta Compton), Sung Kang (Halálos iramban-széria), Simone Kessell (Reckoning) és Benny Safdie (Csiszolatlan gyémánt).

A sorozat története 10 évvel A Sith-ek bosszúja után veszi fel a fonalat, a munkálatok pedig valamikor áprilisban kezdődnek majd el, amelynek rendezéséért Deborah Chow felel, aki az  executive produceri feladatokat is ellátja majd Kathleen Kennedy-vel, a címszereplőt játszó McGregorral, valamint Tracey Seaward (The Queen) és John Swartz (Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet) párosával egyaránt. A premier azonban csak valamikor 2022-ben esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.