Hirdetés

Októbertől kezdődhet A feláldozhatók spin-off forgatása?

|

Sylvester Stallone megint húzza a nézők agyát vagy ez most már hivatalos?

Hirdetés

Idén áprilisban érkezett egy érdekes hír a The Expendables: A feláldozhatók 4 kapcsán. A filmek egy törzsgyökeres tagja, Randy Couture nyilatkozta azt, hogy a pletykák szerint már ősztől forogni fog a film, habár ő még nem látta a forgatókönyvet. Majd maga Sylvester Stallone osztotta meg a hivatalos Instagramján az új Expendables szerencsegyűrűjét, amire kapásból minden rajongó a szívéhez kapott, most pedig ismét egy homlokráncoló képet posztolt ki a veterán akciósztár. A fotóhoz intézett pár soros szöveg pedig egy A feláldozhatók spin-off történetet foglal magába - vagy ez még mindig a 4. film és csak Sly húzza az agyunkat?

Hirdetés

Ugyanis a mostani kép története ott kezdődik, hogy Sly talált egy The Expendables tetoválást, ami annyira megtetszett neki, hogy kiposztolta az Instagramjára azzal a szöveggel, hogy "biztosan fájhatott". Ez alá viszont egy olyan mondatot intézett, ami után még a rajongók is összehúzhatják a szemöldöküket. Sly egy bizonyos Christmas Story (Karácsonyi történet) spin-off forgatásáról beszélt, amit idén októberben fognak elkezdeni. Jason Statham filmbéli karakterét pedig Lee Christmasnak hívják.

Mindez egyben jelentheti azt, hogy nem a várva várt negyedik mozi készítésébe fognak bele, hanem akár egy (szintén már pletykált) különálló előzménytörténetbe, ami Statham figuráját járja körbe. De az is lehet, hogy a The Expandables 4-ben Barney Ross-éknek éppen Christmast kell megmenteniük. Vagy bármi lehet már az összes pletykát alapul véve. Ti mit gondoltok, mi lesz ebből?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.