Hirdetés

Új képek az Öngyilkos osztagból

|

Az Entertainment Weekly legutóbbi lapszáma négy alternatív Suicide Squad - Öngyilkos osztag címlappal és hat új képpel jelentkezett.

Hirdetés

A közelmúltban több alkalommal is hallhattunk a Suicide Squadról: egy zenei klip új felvételeket mutatott, befutott néhány karakterplakát, kiderült a soundtrack lista, jött néhány TV Spot, megtudtuk, hogy Batman kikkel fog összefutni a cameója során, Harley Quinn saját filmet kaphat és az Asylum-féle feldolgozás, a Gyilkos osztag is mozikba kerül.

Hirdetés

A filmet David Ayer rendezésében augusztus 4-től láthatjuk a hazai mozikban, addig pedig az egyre intenzívebben áradó marketing anyagokkal hangolódhatunk: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.