Hirdetés

Zordon dala mégis felcsendülhet Az oroszlánkirály filmben

|

Készülj hát!

Hirdetés

A Disney rendkívüli óvatossággal, na meg odafigyeléssel igyekszik újragondolni a 90-es évek egyik mai napig meghatározó animációs filmjét, Az oroszlánkirályt. A stúdió egy másik Disney klasszikussal, a Dzsungel könyvével már bizonyított Jon Favreau-t bízta meg a rendezéssel, az alkotók szerint pedig Favreau Oroszlánkirálya bőven szolgál majd annyi újdonsággal, hogy ne húzhassuk rá a "CGI-remake" jelzőt. 

Hirdetés

Bár a mozi legelső előzetese sokakat nem győzött meg a remake létjogosultságáról - mivel az túlságosan is az eredetit majmolta -, de a legfrissebb pletyka talán még eme fanyalgók arcára is kaján vigyort fog csalni. Néhány hónapja ugyanis a készítők megerősítették, hogy az eredeti film egyik ikonikus dala, a "Készülj hát" biztosan nem kap helyet a 2019-es változatban, azonban a minap Skyler Shuler, a DisInsider egyik szerkesztője arról tett közzé egy bejegyzést a Twitterén, miszerint a projekthez közel álló források arról számoltak be neki, hogy Zordon dala mégis felcsendül  majd Favreau filmjében. 

Rengetegen szegezik nekem a kérdést nap, mint nap, de nemrég úgy értesültem, hogy a "Készülj hát" is helyet kap a visszatérő klasszikus dalok közt. 

Noha egyelőre illetik egy marék só társaságában komolyan venni Shuler értesülését, mindenesetre a Disney részéről logikus lépés volna, ha egy ilyen kreatív döntéssel igyekeznének az elégedetlen rajongók kedvében járni. 

Az oroszlánkirály 2019. július 18-án kerül a hazai filmszínházakba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.