Hirdetés

Befutott Az oroszlánkirály szinkronos előzetese

|

Mufasa szinkronnal is hidegrázós Az oroszlánkirály első magyar kedvcsinálójában.

Hirdetés

Az 1994-es Az oroszlánkirály feldolgozásának első előzetese hamar körbejárta az internetet, hiszen a Disney talán legikonikusabb rajzfilmjéről van szó, ami sokunk gyermekkorának szerves része. Az egyik rajongó az angol előzetes alá be is vágta Sinkovits Imre hangját, ami megpendítette a nosztalgia húrjait. A hivatalos magyar nyelvű előzetesben lehull a lepel Mufasa, az oroszlánapuka magyar hangjáról, aki Vass Gábor lesz - ő a rajzfilm bővített változatában szólaltatta meg Simba édesapját. 

Hirdetés

A többi szereplő szinkronjáról még nincsenek információink, de aki angolul nézi majd biztosan a filmet, annak elmondhatjuk, hogy James Earl Jones mellett olyan tehetségek fogják a hangjukat kölcsönözni az állatoknak, mint Donald Glover (Simba), Beyoncé (Nala), Chiwetel Ejiofor (Zordon), John Oliver (Zazu), Seth Rogen (Pumba) és Billy Eichner (Timon). Viszont akik a szinkronos verziót választják, azoknak itt van a 2019-es Az oroszlánkirály első magyar trailere: 

Az oroszlánkirály 2019. július 18-án kerül a hazai mozikba. Várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.