Hirdetés

Őrült teória látott napvilágot a Marvel Kapitány cuki cicájáról

|

Ha igaznak bizonyul a feltételezés, akkor ez a macska valami olyasmire képes, amire csak nagyon kevesen a Marvel Univerzumban.

Hirdetés

Figyelem, SPOILEREK a Marvel Kapitányra nézve!

Hacsak nincs macskaallergiád, akkor Nick Fury-hoz hasonlóan jó eséllyel te is rögtön szerelmes lettél Goose-ba, a Marvel Kapitány cicájába. Ahogyan azt sejteni lehetett jóval több van ebben négylábúban, mint ahogyan első ránézésre gondolná az ember és jóval veszélyesebb is a látszanál.

Hirdetés

A Marvel Kapitányban választ kapunk arra a kérdésre, hogy hogyan veszítette el Fury az egyik szemét. A valóság sokaknak kiábrándító lehet, azonban egy érdekes teória máris talált rá egy logikus megfejtést. Goose gyakorlatilag a film egészében barátságos volt Fury-val szemben, akkor viszont mi okozta a hirtelen változást az ominózus jelenetben?

Az egyik teóriagyártó arra jutott, hogy a cica, vagy pontosabban flerken képes lehet a jövőbe látni. Elég bizarr ötlet, de meg kell hagyni, hogy Goose-nak valahogy mindig sikerült a jó helyen és a jó időben lennie. Például rögtön levágta azt is, hogy Talos felvette egy Kree őr formáját így nem kebelezte be az addigra már az ő oldalukon álló Skrullt. Goose azzal is tisztában volt, hogy milyen fontos eszköz a Tesseract ezért inkább lenyelte és a gyomrában lévő zsebdimenzióban őrizte meg a Kreek elől. Később persze egyenesen Fury asztalára öklendezi vissza, gondolván, hogy jól jöhet még a S.H.I.E.L.D. jövőbeli igazgatójának.

Jó, de mi értelme volt kikaparni Fury szemét? A szemfedő alatt rejlő sérült látásszervnek köszönheti Fury azt, hogy túléli az Amerika Kapitány: A tél katonája eseményeit. Nem tudjuk biztosra állítani, hogy Goose éppen emiatt támadt-e rá újdonsült gazdijára, de a teória alapján van értelme a feltételezésnek. Kíváncsian várjuk, hogy visszatér-e még egy későbbi filmben ahol esetleg többet tudhatunk meg a képességeiről. A kérdés már csak az, hogy vajon meddig él egy flerken? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.