Hirdetés

Összegyűjtöttük a Space Jam 2 előzetesének fontosabb cameóit

|

Ready Player LeBron, avagy a Space Jam folytatása nem aprózza el a sztárparádét.

Hirdetés

Megérkezett a Space Jam 2 előzetese, ami sokak szerint borzasztó, míg másoknak szórakoztató easter egg parádé lett. A Warner nem szórakozik, brutális ingertúltengéssel látja el a nézőt, és ha kicsit tüzetesebben meglessük a kedvcsinálót, kiszúrhatunk benne igen meglepő arcokat. A trailer első felében, ezen fronton nem sok érdekesség található, ám amikor LeBron James bekerül a firkavilágba, majd a virtuális térbe, bizony szembejön néhány ismerős arc.

Hirdetés

Iron Giant a Ready Player One után itt is tiszteletét teszi, de elég nehéz nem észrevenni King-Kongot, Maci Lacit, Frédit és Bénit vagy Drogont a Trónok harcából. Az utolsó harmadban az ellenfél is bemutatkozik, ahol felismerhetünk olyan animált NBA sztárokat, mint Anthony Davis, Damian Lillard vagy Klay Thompson. Az egyik sokat kikockázott jelenet pont egyikükhöz, nevezetesen Lillardhoz köthető. A videó végén láthatjuk, ahogy a kosaras cselez, a háttérben pedig többek közt a Mechanikus narancs drúgjai szurkolnak.

Ez azért ironikus, mert Pepét, a borzot kivették a filmből, mivel a nők elleni erőszakot szimbolizálja. Nos, drúgjaink ennél sokkal cifrább dolgokat is tettek, de ezt most engedjük el. Ugyanitt egyébként a Trónok harca Éjkirálya, a Rejtély Rt., vagy a Kincsvadászok Fratelli mamája is látható egy pillanatra. Térjünk ki arra a fél másodpercre is, amikor a gonosz Al-G Rhythm (Don Cheadle) emberi alakban feszít és, hogy kiket is látunk mögötte? Nekünk balra egyből szemet szúr Morpheus és Smith ügynök a Mátrixból, újabb Trónok harca cameo Khal Drogo személyében, de itt van Mr. Freeze és a kép jobb szélén Pennywise köszön be.

Ha ez nem lenne elég (márpedig miért lenne), szintén Lillard első állóképénél, illetve James zsákolási próbálkozása közben, egy sor ismert figura ácsingózik a pálya szélén. Az 1989-es Batman film Jokere, a Mad Max: A harag útja egy kifestett hadfiúja, Macskanő, Pingvin, Maszk, Maci Laci és Bubu, a Flintstone család, Magilla Gorilla és még sorolhatnánk napestig. Kérdés, hogy ez a kész műben mennyire fog működni, mindenesetre érdekesnek tűnik a koncepció, reméljük nem lőtte el minden puskaporát az Egy új örökség címre hallgató folytatás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.