Hirdetés

Ősszel fut be a Borzalmak városa a mozikba

|

Meglepő módon nem az HBO Maxon fog debütálni Stephen King vámpíros horrortörténetének filmadaptációja.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Warnert meggyőzte a Batman pénzügyi sikere, és bíznak benne, hogy a COVID okozta törés a moziba járási szokások terén immáron a múlté - legalábbis idénre biztosan. A stúdió ugyanis bejelentette, hogy a várakozásokkal ellentétben nem az HBO Maxon, hanem a mozikban fog megjelenni Stephen King híres vámpíros horrortörténetének, a Borzalmak városának a filmadaptációja.

Hirdetés

A szeptember 9-i amerikai premierdátumot követően 45 nappal már az HBO Max kínálatában is jelen lesz a legújabb King-feldolgozás. A mostani verzió potenciális sikeréhez olyan nevek asszisztálnak, mint James Wan, aki producerként ügyeskedik, illetve az Annabelle 3-at jegyző Gary Dauberman, aki forgatókönyvíróként és rendezőként felel a projektért. Ahogy azt már a King-adaptációknál megszokhattuk, ezúttal is szerepeltetésre kerülnek kevésbé ismert fiatal színészek, mint Lewis Pullman vagy Makenzie Leigh, de Pilou Asbaekre, illetve William Sadlerre is számíthatunk az őszi premierkor.

A Borzalmak városát eddig kétszer adaptálták filmre, igaz egyik esetben sem sikerült moziba juttatni a próbálkozást. 1979-ben Tobe Hooper víziója valósult meg, míg a 2004-es változatban Rob Lowe és Donald Sutherland is felbukkantak. Mivel a horrorkirály King adaptációi az elmúlt években nagyot mentek a kasszáknál, a Warner részéről megalapozottnak tűnik a bizalom, hogy a mester leghíresebb vámpíros története is szépet termeljen.

Ti kíváncsiak vagytok az új Borzalmak városa remake-re?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.