Hirdetés

Az Annabelle 3 rendezője készítheti a Borzalmak városa rebootját

|

Gary Daubermant szemelték ki Stephen King második regényének újraadaptálásához.

Hirdetés

Továbbra sem lankad a remake és a reboot láz Hollywoodban, múltkor például egy olyan hír érkezett, miszerint Nicole Kidman 2001-es nagy sikerű, mai napig pattanásig feszült horrorját, a Más világot fogják újrázni az eredeti film 20. évfordulója gyanánt. Most pedig nagyon úgy fest a dolog, hogy a horrorkirály, Stephen King második regényéből, vagyis a Borzalmak városából (eredeti, kissé témamegjelölőbb címén Salem's Lot) fognak rebootot gyártani, méghozzá az Annabelle 3. - Hazatérés rendezőjével, Gary Daubermanttal. A főbb produceri munkálatokat pedig a Fűrész- és a Halálos iramban-széria visszatérő direktora, James Wan fogja elvégezni. Minderről a The Hollywood Reporter számolt be, de nyitva hagyta a változtatás jogát is.

Hirdetés

Talán kevesen tudják, de King regényéből még Tobe Hooper, a kultikus, máig hatásos A texasi láncfűrészes mészárlás horrorfilm rendezője készített egy 1979-ben kiadott minisorozatot (A gonosz háza címen), és annak ellenére, hogy nem lett annyira népszerű, mint gondolták volna, egy abszolút igényes, helytálló adaptáció lett. Pontosan emiatt valamilyen szinten elfogadható, hogy ennyi idő után újrázzák ezt a vámpíros történetet, de Dauberman személye okot adhat a kételkedésre. Az Annabelle 3 nem lett a sorozat legkiemelkedőbb része, de még írói karrierjén (többek között Az apáca, az Az első és második részének és A gonosz odabent vár forgatókönyveiért is felelős) se tudunk grimasz nélkül végigtekinteni. Mindenesetre mi drukkolunk, hogy ne egy ilyen olcsó, jumpscare-es ijesztgetés-csokor süljön ki a végeredményből.

Ti mit gondoltok: jó ötlet Daubermannal és Wannal elkészíttetni ezt a rebootot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.