Hirdetés

Ősszel két új sorozatadaptációval erősít az Amazon

|

A Tudom mit tettél tavaly nyáron reboot Halloween tájékán, míg az Idő kereke sorozat novemberben fog elrajtolni.

Hirdetés

Az Amazon komolyan gondolja, hogy méltó kihívójává, és majdan legyőzőjévé is váljon a Netflixnek és a többi streamingszolgáltatónak. A képregényes adaptációk piacán a The Boys-zal és az Invincible-lel igyekszik trónra jutni, míg a fantasy adaptációk tekintetében egyértelműen a Gyűrűk ura sorozat a streamingóriás nagyágyúja, de nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy Rosamund Pike főszereplésével érkezik Robert Jordan szintén nagyszabású fantasy története, Az idő kereke. Most már pedig azt is tudjuk, hogy melyik hónapban fog elrajtolni a széria első évada: novemberben.

Hirdetés

A Wheel of Time showrunnere emellett azt is elkotyogta, hogy legalább nyolc évaddal terveznek. Bár ez elsőre egyenesen vakmerő kijelentésnek tűnik, ám tekintve, hogy az alapanyagul szolgáló regényfolyam nem kevesebb, mint 14 kötetből áll, még talán kevés is lehet. Mindenesetre annyi bizonyos, hogy a széria nem fog előbb véget érni, mint a regény, aminek hátrányait a Trónok harcánál mindenki megtapasztalhatta.

A legújabb high-fantasy adaptáció startja előtt azonban az Amazon szeretne kedveskedni a '90-es évek horrorrajongóinak is, úgyhogy Halloween tájékára időzítették be a Tudom mit tettél tavaly nyáron sorozatos feldolgozásának levetítését. Az 1997-es film Jennifer Love Hewitt-tel, Sarah Michelle Gellarral, illetve Freddie Prinze Jr.-ral már eleve egy feldolgozás volt, az eredeti, azonos címre hallgató regényt Lois Duncan írta még 1973-ban. Nagyon az látszik, hogy az Amazon egy egyre szélesebb nézőközönséget szeretne kiszolgálni, és ha mennyiségében még nem is, de minőségben már ott van a legjobbak között.

Ti melyik sorozatot fogjátok nyomon követni az Amazonon (vagy egyéb platformon)?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.