Hirdetés

Öt Pókember film érkezik hamarosan a Disney+-ra

|

A barátságos és közkedvelt hálószövő behálózza a szolgáltatót.

Hirdetés

Hiába az egyik legnépszerűbb és legismertebb Marvel-karakter Pókember, a karakter kusza jogai miatt az animációs produkciókon kívül egyetlen Pókember film sem volt idáig elérhető a Disney+ kínálatában (a Pókember: Nincs hazaút például az HBO Max-ra érkezik majd a hónap végén). Ez azonban hamarosan megváltozik.

Hirdetés

A magyarországi Disney+ egy sajtóközleményben jelentette be, hogy még a héten öt Pókember-film érkezik a streaming platformra, így a rajongók még több Marvel-filmet érhetnek el egy helyen. Ennek értelmében a hálószövő kalandjai közül A csodálatos Pókember (2012), A csodálatos Pókember 2. (2014), a Pókember: Irány a Pókverzum (2018), a Pókember: Hazatérés (2017), és a Pókember: Idegenben (2019) már július 29-én, azaz péntektől elérhetővé válik az előfizetők számára.

Ti melyiket fogjátok először megnézni?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.