Hirdetés

Pókember és Daredevil a Marvel utcai hősei lesznek

|

Kevin Feige vázolta fel szűkszavúan, mire lehet számítani tőlük a jövőben.

Hirdetés

Lezajlott a 2022-es San Diegó-i Comic-Con, ahol a legnagyobb durranást a visszatérő Marvel-panel tartogatta - ennek összefoglalóját ebben a cikkünkben el is olvashatjátok. A bejelentett projektek között volt a Daredevil széria is, melyre nemcsak Charlie Cox, hanem Vincent D'Onofrio is visszatérnek Daredevil, illetve Kingpin szerepében. 

Hirdetés

Kevin Feige, a Marvel elnöke ennek kapcsán az MTV Newsnak árulta el, hogy milyen csapásirányt határoztak meg a visszatérő Daredevilnek, illetve Pókembernek is.

"Vannak természetfeletti irányvonalaink, és a Daredevil bejelentésével vannak az utcai hőseink, és természetesen Póki is az utcai hősökhöz fog tartozni."

Feige továbbá azt is megerősítette, hogy már dolgoznak a negyedik Pókember filmen, bár Jon Watts visszatérése rendezőként továbbra sem biztos. Mindenesetre a továbbiakban világmegváltó kalandok helyett ismét lokális problémákkal fog megküzdeni Pókember, amit a veterán képregényolvasók mindig is megszokhattak a karaktertől (ezt vezette fel a Pókember: Nincs hazaút befejezése is).  És ki tudja, talán a filmen Daredevillel összeállva látják majd el néhány gengszterbanda baját.

Ti örültök, hogy Marvel Studios tervei szerint jóval földhözragadtabb alkotások érkezhetnek Daredevilről és Pókemberről?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.