Hirdetés

Owen Wilson is csatlakozhat a Disney+-ra érkező Loki sorozathoz

|

Meglepő színésszel bővül a széria.

Hirdetés

Miután a Bosszúállók: Végjáték ismét új alapokra helyezte a Marvel Filmes Univerzum amúgy is szövevényes kontinuitását, nem is lehetett kérdés, hogy az újonnan megnyíló alternatív idővonalakban, avagy dimenziókban rejlő lehetőségek még fontos szerephez fognak jutni a későbbiek folyamán. Kevin Feige-ék ugyanis a negyedik fázist már nemcsak a mozikban, hanem immár a Disney+-ra érkező Loki, WandaVision és The Falcon és Winter Soldier szériákban is szeretnék mesélni. Melyek közül előbbi kettő jelen tudomásunk szerint igencsak prominens szerepet fog játszani az egyelőre rendező nélkül tengődő Doctor Strange: Multiverse of Madness eseményeiben.

Hirdetés

Tom Hiddleston bajkeverő istenének önálló sorozatáról egy ideje nem igazán hallottunk friss fejleményeket, így derült égből villámcsapásként ért minket a ComicBook.com értesülése, miszerint a szériának sikerült leigazolnia a főként vígjátékokból ismerős Owen Wilsont, méghozzá a sorozat egyik főszerepére. Hogy Wilson pontosan kit is kelthet életre, azt jelen pillanatban ha akarnánk sem tudnánk megtippelni, mindenesetre a Disney természetesen nem kívánta kommentálni a hírt, így mérget veszünk rá, hogy hamarosan hivatalosan is megerősítik Wilson castingját a többi színész kilétével egyetemben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.