Hirdetés

Paul Bettany szerint a Marvel Filmes Univerzum még nem végzett Vízióval

|

A színész szerint Kevin Feige nem tud csak úgy megbékülni az elvarratlan szálakkal.

Hirdetés

Paul Bettany eleinte csak szinkronhangként, majd a Bosszúállók: Ultron kora óta húsvér szerepben is feltűnt a Marvel Filmes Univerzumban, és akik látták a tavalyi WandaVíziót, azok tudják, hogy Vízió története miként folytatódott a Bosszúállók: Végjáték után. Bettanynak a napokban jelent meg az A Very British Scandal című filmje, ennek apropóján pedig az EW munkatársai készítettek vele interjút, melynek során elhangzott az a bizonyos kérdés, hogy láthatjuk-e még őt Vízióként a Marvel Filmes Univerzumában?

Hirdetés

Bettany a következőket mondta: 

"Teljességgel lehetetlen. Nincs az a pénz. Még csak egy összeget sem tudok elképzelni (amire igent mondanék). De nem, az őszinte válaszom erre, ami lehet, hogy nem is az, de ezt kapjátok tőlem, és ezzel kell kezdenetek valamit, hogy a WandaVízió végén láthatjuk Víziót, amint elrepül valamerre. Ez egy elvarratlan szál. És Kevin Feige egy olyan ember, aki mindig kezd valamit az elvarratlan szálakkal. Úgyhogy azt gondolom, hogy egyszer majd ismét magamra öltöm a nadrágot és a köpenyt egy újabb kalandra, de nem tudom, hogy az pontosan mikor lesz ez."

Bettany tehát nem zárkózik el jövőbeli újrázásoktól, és biztos benne, hogy Feige sem hagyja sokáig parlagon a karakterét, Víziót. Az idén érkező Thor: Szerelem és mennydörgés is jól példázza Bettany igazát, hiszen Natalie Portman sok évnyi hiátus után tér vissza a Marvel Filmes Univerzumba, egy egészen fontos szerepben.

Ti örülnétek, ha Vízió ismét felbukkanna egy Marvel-filmben?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.