Hirdetés

Paul Ruddot eleinte kinevették Hangya szerepe miatt

|

De az nevet, aki utoljára nevet.

Hirdetés

Bár idehaza enyhülni látszik a koronavírus, a világ többi részén (köztük Amerikában) sajnos továbbra is tombol a járvány, ez pedig egyre inkább kezdi megpecsételni nem csak az idei év mozitermését, de a következő évét is, hiszen rengeteg forgatás állt le az elmúlt hónapokban, és egyelőre nem látni, hogy mikor indulhatnak újra a munkálatok.

Hirdetés

Emiatt igyekeznek a munka nélkül maradt színészek ilyen-olyan módon elfoglalni magukat. Nemrég például Chris Evans beszélgetett el a Variety magazin nevében Paul Rudd-dal, amelyben a Hangyát megformáló színész többek között azt is elárulta, hogy bizony néhány ember eleinte kinevette és viccesnek találta a tényt, hogy ő kapta meg a szuperhős szerepét:

Mikor hivatalossá vált, hogy enyém a szerep, rögtön elújságoltam néhány embernek a nagy hírt, akik azonban azt se tudták, hogy mit tud ez a hős. Ezért elmondtam nekik, hogy mik a képességei, erre azonban kinevettek, mert egy kicsit röhejesnek találták az egészet. A nagyközönségből pedig sokan még azon is meglepődtek, hogy engem választottak ki a szerepre, hiszen nem én vagyok az első színész, aki az ember eszébe jut, ha egy ilyen szuperhősös filmre gondol.  Ami az elején kicsit zavart is, de aztán úgy döntöttem, hogy ezt a hitetlenséget a saját oldalamra állítom, és igyekeztem egy olyan karaktert megformálni Hangya képében, aki a legközelebb áll az átlagemberhez. 

Ha voltak is korábban kétségei az embereknek, a legtöbbjüknek mostanra valószínűleg mind elszállt, hiszen hamarosan trilógiává fog bővülni a Hangya, vagyis a nézők kifejezetten megkedvelték az aprócska szuperhőst. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.