Hirdetés

Paul Walker csillagot kap a Hollywoodi hírességek sétányán

|

A színész lassan tíz éve nincs köztünk, de a filmipar posztumusz is meg szeretné jutalmazni.

Hirdetés

A Halálos iramban-filmszéria korábbi oszlopos tagja, Paul Walker a 2023-as csoport tagjaként posztumusz csillagot kap a világhírű Hollywoodi hírességek sétányán (Hollywood Walk of Fame). A bejelentést a szervezet kiválasztási bizottságának elnöke, Ellen K tette meg a Walk of Fame YouTube-csatornáján élőben közvetített videóban, amely során kiderült, hogy posztumusz szeretnének emléket állítani a tragikusan elhunyt színésznek.

Hirdetés

A Walk of Fame 2023-as csoportja (pontosabban évfolyama, ahogyan ők hívják) összesen 24 új nevet tartalmaz, akik jövőre kerülnek fel Los Angeles leghíresebb területére. A teljes lista olyan kategóriákat fedett le, mint a televíziózás, a film és a zeneipar, és számos más ismert sztár is szerepel rajta, mint például Uma Thurman, Jon Favreau, Bill Pullman, vagy éppen Vince Vaughn. 

Paul Walker mindenki számára a Halálos Iramban-franchise Brian O'Connerjeként vált emlékezetessé, hiszen a színész hat filmben tűnt fel a karakter képében. A halála után két évvel megjelent Halálos iramban 7. volt az utolsó filmszerepe, amelyben gyönyörű emléket állítottak neki a készítők. A színész 2013 novemberében, egy autóbalesetben vesztette életét, amikor egy beton lámpaoszlopnak és két fának ütközött, miközben körülbelül a megengedett sebesség kétszeresével száguldott. Rajta kívül pénzügyi tanácsadója, Roger Rodas is belehalt az ütközés okozta traumába és égési sérülésekbe, valamint az azt követő tűzbe, amelyet a baleset okozott. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.