Hirdetés

Traileren a Paul Walker életéről szóló dokumentumfilm

|

Az I Am Heath Ledger rendezője ezúttal a Halálos iramban széria sztárjáról emlékezik meg.

Hirdetés

Novemberben lesz öt éve annak, hogy a Halálos iramban filmek színésze, Paul Walker egy szörnyű autóbaleset következtében meghalt, emléke előtt pedig a Halálos iramban 7 meghatóan tisztelgett. Walker élete azonban nem csupán a gyors iramú versenyszéria miatt volt érdekes, rengeteget jótékonykodott és szenvedéllyel viseltetett a világ óceánjai és élővilága iránt. 

Hirdetés

Többek között ezekről is szó esik az I Am Paul Walker nevű dokumentumfilmben, amely a Paramount Network platformra készül az I Am Heath Ledgert is elkészítő Adrian Buitenhuis rendezésében. A szívbemarkolónak ígérkező projekt interjúkon és soha nem látott felvételeken keresztül mutatja be a színész filmes karrierjét, a családja iránti elkötelezettségét, a lánya iránti imádatát, a szörfözés és az autóversenyzés iránti szeretetét, a tengeri élővilág és a cápák iránti szenvedélyét, valamint a humanitárius munkáját is. A dokumentumfilmben megszólal többek között Tyrese Gibson és Rob Cohen rendező is. Íme az első trailer: 

Az I Am Paul Walker augusztus 11-én debütál a Paramount Networkön. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.