Hirdetés

Peter Dinklage is csatlakozott Az éhezők viadala előzményfilmhez

|

Egyre többen csatlakoznak Az éhezők viadala franchise legújabb filmjéhez.

Hirdetés

Újabb névvel erősített Az éhezők viadala előzményeit elmesélni hivatott könyvadaptáció, az Énekesmadarak ​és kígyók balladája. Ezúttal a Trónok harca sztárját, a Tyrion Lannistert alakító Peter Dinklage-et sikerült megnyerni a sztori egyik fontos szerepére. Dinklage az Akadémia - ahol a fiatal Snow is tanul - dékánját, Casca Highbottomot kelti majd életre.

Hirdetés

A színész csatlakozását a projekthez a Lionsgate stúdió elnöke, Nathan Kahane leplezte le, aki ezt nyilatkozta: 

Most, hogy a forgatás már egy ideje zajlik, örömmel üdvözölhetem Peter Dinklage-et is Panemben. Highbottom az egyik legjelentősebb ember Snow életében. A játékok rideg és bosszúszomjas arcaként felállítja azokat a szabályokat, amelyek Coriolanus sorsának minden aspektusát meghatározzák. Nagyon örülök, hogy Peter keltheti őt életre. Nem tudok nála tökéletesebb embert elképzelni a szerepre.

A történet 64 évvel játszódik az eredeti könyvtrilógia előtt. Főszereplője az ekkor még csak 18 éves Coriolanus Snow - a későbbi Snow elnök -, aki azt a feladatot kapja, hogy mentorként segítse egy fiatal, 12. körzetből származó lány, Lucy Gray Baird felkészülését a tizedik jubileumi éhezők viadalára. A fiatal Snow-t Tom Blyth, míg Lucy Bairdet Rachel Zegler (West Side Story) kelti életre.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak ​és kígyók balladája 2023. november 17-én debütál a mozikban Francis Lawrence (Az éhezők viadala: Futótűz és A kiválasztott 1-2.) rendezésében. Ti várjátok már?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.