Hirdetés

Peter Dinklage lesz az új Toxikus Bosszúálló

|

80-as évekbeli kult-klasszikus éled újjá.

Hirdetés

Még tavaly márciusban jelentették be, hogy készül az 1984-es Toxikus Bosszúálló remake-je, ami nem is jöhetne jobbkor most, hogy a szuperhősök virágkorát éljük. Már az eredeti film is sötét paródiája volt a műfajnak, amelyben egy fitneszklub nyámnyila takarítóját zaklatják szinte halálra a terembe járó gyúrós arcok. A piszkálódás addig fajul, hogy főhősünk (már akkoriban is klisésnek számító módon) belezuhan egy nagy adag radioaktív hulladékba, amelynek következtében emberfeletti erőre tesz szert. Így lesz a vézna srácból szempillantás alatt izomkolosszus, azonban küllemre nem válik éppen Amerika Kapitány szintű jóképű csávóvá.

Hirdetés

A Macon Blair (I Don't Feel at Home in This World Anymore) rendezésében készülő remake végre főszereplőt is talált magának, méghozzá Peter Dinklage személyében. Nem ez lesz a páros első közös vállalkozása, hiszen mielőtt elindulna a Toxikus Bosszúálló forgatása, még a Brothers című mozin fognak dolgozni, amelyben egyébként Josh Brolin is részt vállal.

Lloyd Kaufman és Michael Herz eredetijét, az első Toxikus Bosszúálló filmet további három folytatás követte, de ahogyan az lenni szokott, egyre kevesebb és kevesebb szufla maradt a végére. Kaufman és Herz ezúttal már csak producerekként érintettek a remake-ben, ami így Dinklage csatlakozásával azért csak felkeltette az érdeklődésünket. Reméljük, hogy ebben az új projektben lesz elég fantázia ahhoz, hogy megérje a pénzét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.