Hirdetés

Forgatási képeken az új Amerika Kapitány a Sólyom és a Tél Katonája sorozatból

|

Rendkívül érdekes és egyben rettentő furcsa választás eredménye lett az új Amerika Kapitány.

Hirdetés

Az idén ősszel érkező Sólyom és a Tél Katonája sorozatot minden egyes kis információmorzsa után jobban várják a rajongók, és tegyük hozzá, teljesen jogosan. Még tavaly májusban derült ki, hogy ebben a sorozatban tűnik majd fel két ismert karakter is, nevezetesen Sharon Carter és Zémó báró - előző a jók, utóbbi a rosszak oldalán persze. Emellett arra is felkaptuk a fejünket, hogy a szériához szegődött a John Wick-filmek írója, Derek Kolstad is, de a minap érkezett hír talán még inkább fel fogja borzolni a kedélyeket. Hivatalos képeken láthatjuk, ahogy az új Amerika Kapitány feltűnik a sorozatban, és nem, nem Sólyom, azaz Sam Wilson-féle Amerikai Kapitányról beszélünk. Egy teljesen másik, a kormány által kiválasztott jelöltről.

Hirdetés

Ez a jelölt a színésznevét tekintve Wyatt Russel, akit láthattunk már a 22 Jump Streetben vagy éppen az Overlordban, és aki nem mellesleg Kurt Russell és Goldie Hawn fia. A képregényekben viszont ő John Walker, vagyis kódnevén U.S. Agent, akivel most találkozhatunk majd először a Marvel Filmes / Sorozatos Univerzumában. Walker a kormány által felkért Amerika Kapitány "helyettes", aki nem mellesleg a forgatási fotókon Steve Rogers ikonikus pajzsával díszeleg - amit ugye, Sam Wilson kapott Rogertől. Még azt nem tudni, hogy Walker a jók vagy a rosszak oldalán tűnik majd fel a sorozatban, mindensetre már most sejteni lehet, milyen vérgőzös konfliktusokhoz vezethet majd ez a kis fellépése.

A Sólyom és a Tél Katonája sorozatot idén ősszel láthatjuk majd a Disney+ műsorán. Ti várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.