Hirdetés

Peter Jackson nem kér a DC filmekből

|

De ugyanúgy nem lesz sok köze a Gyűrűk Ura sorozathoz sem.

Hirdetés

Számos pletyka röppent fel a közelmúltban arról, hogy Peter Jackson két lehetőség között őrlődik: vagy részt vesz a Gyűrűk Ura sorozatban az Amazon kérésére vagy megrendez egy szuperhősfilmet a DC számára. Mindkét lehetőségnek megvoltak a támogatói és ellenzői is a rajongók között, azonban most el kell szomorítsunk titeket: egyik pletyka sem fedi a valóságot. 

Hirdetés

Jackson a francia Allocine-nak nyilatkozta, hogy a pletyka nem igaz, nem vesz részt a Gyűrűk Ura sorozat készítésében, noha érti, hogy miért merült fel a neve. Később a német IGN-nek kicsit bővebben is beszélt erről, amelyben elmondta, hogy a szériához valóban nincs köze a klasszikus értelemben véve, viszont a mögötte álló kreatív csapatot ő segített összeállítani, de pusztán ennyit tett. 

A rendező egyúttal cáfolta a DC-s projekttel kapcsolatos szóbeszédet is. Elmondása szerint nem folytat tárgyalásokat erről, nem is rajongója a képregényeknek, soha nem olvasott el egyet sem, így nem is mutat érdeklődést az iránt, hogy elkészítse az egyik füzet adaptációját. 

Persze Jackson szerint így sincs ok az aggodalomra, hiszen jelenleg számos projektje van, amivel elfoglalja magát. Ilyen például a decemberre várható Ragadozó városok is, amelyet mentoráltja, Christian Rivers rendezett az ő produceri felügyeletével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.