Hirdetés

Több legendás karakter is bemutatkozhat élőszereplősen a Star Wars: Lázadókból

|

Egy pozitív és egy negatív szereplővel kapcsolatban is szárnyra kapott a híresztelés.

Hirdetés

Az alábbi cikk SPOILEREKET tartalmaz a Star Wars: Lázadókra vonatkozóan!

Sokszor nehezen hitelesíthető forrásokból, de az elmúlt hetekben sokat hallhattunk a Disney és a Lucasfilm a Csillagok háborúja világával kapcsolatos terveiről, legalábbis ami a televíziós vonalat illeti. A jelenlegi tendencia azt mutatja, hogy az elkövetkezőkben az animációs sorozatok olyan közkedvelt karakterei mutatkozhatnak be és kaphatnak idővel nagyobb szerepet, mint Ahsoka Tano, Rex százados vagy Sabine Wren (mindegyiküket a The Mandaloriannel hozták összefüggésbe), de egy új pletyka szerint itt nem áll meg a sor.

Hirdetés

A The Illuminderdi értesülései szerint a Lucasfilm a mandaloriai származású Sabine Wren mellett egy másik karakter bemutatásán is dolgozik a Star Wars: Lázadókból, méghozzá az erőhasználó Ezra Bridger személyében, akinek nyoma veszett az animációs sorozat utolsó évadjában. A jelentésből megtudhattuk, hogy 30-40 év közötti színészeket keresnek egy új Disney+ sorozathoz, és habár elsősorban ázsiai származású férfiakat, de a stúdió nyitott indiai, latin és közel-keleti színészekre is, akik betölthetnék a szerepet. A lap forrásai szerint Ezra Bridger akár a következő évek legfontosabb szereplője is lehet, aki valóban nagyszerűen kitölthetné az űrt A Jedi visszatér és Az ébredő Erő történései között.

A tősgyökeres rajongók érdeklődését ennél is jobban felkeltheti a The Dis Insider értesülése, a lap ugyanis tudni véli, hogy a Lucasfilm a Star Wars-univerzum egyik legnépszerűbb negatív karaktere, Thrawn főadmirális eljátszására is keresi a megfelelő színészt egy egyelőre ismeretlen Disney+-os produkcióhoz. Thrawn kivételes tehetségének köszönhetően gyorsan megmászta a csillagflotta ranglétráját, és a Galaktikus Birodalom főadmirálisaként szolgált a Birodalom uralmát felölelő időkben. A Chiss fajba tartozó férfi sorsa ugyanakkor Ezráéhoz hasonlatosan szintén ismeretlen a Lázadókat követően, szóval minden adott, hogy újabb történeteket meséljenek el az említett karakterekkel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.