Hirdetés

Pletyka: Hailee Steinfeld csatlakozott a Sólyomszem-sorozathoz

|

Szeptember óta ment a találgatás, most már több forrás is tényként kezeli.

Hirdetés

A Marvel egyik készülőfélben lévő sorozata, a Sólyomszem kapcsán már tavaly szeptemberben beszámoltunk arról, hogy Jeremy Renner mellé az énekes-színésznőt, Hailee Steinfeldet szemelték ki a női főszerepre. Azóta pedig rengeteg pletyka, teóriagyártás és hasonszőrű unalomelőző cselekvések láttak napvilágot, de hivatalos bejelentés egy sem. A minap viszont megtörni látszott a jég, és eleget téve a rajongói szólásoknak is, a mindössze 23 éves feltörekvő Steinfeld leszerződhetett a sorozathoz.

Hirdetés

Legalábbis erről számolt be a már többször is megbízható információkat közlő, azonban nehezen hitelesíthető forrásból dolgozó The Illuminerdi, és amennyiben hihetünk a híresztelésnek, akkor A félszemű, az Egy magányos tinédzser vagy a két évvel ezelőtti Űrdongó sztárja Kate Bishopot fogja alakítani a Disney+-ra érkező szériában. A képregényekben Bishop az Ifjú Bosszúállók tagjainak egyike, és az első női karakter, aki a Sólyomszem hősnevet is megkapta (Clint Barton és Wyatt McDonald után).

Ti mit gondoltok, Hailee Steinfeldhez passzolna Kate Bishop karaktere?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.