Hirdetés

Az Űrdongó sztárja lehet a Sólyomszem sorozat másik főszereplője

|

Jeremy Renner karaktere átadja a stafétát és a hírek szerint nem is akárkinek.

Hirdetés

Nemrég derült ki a The Hollywood Reporter jóvoltából, hogy a Jeremy Renner nevével fémjelzett és a Disney+-ra szánt Sólyomszem sorozat forgatókönyvét a Mad Men írója, Jonathan Igla körmöli, aki executive producerként is támogatja a projektet.

Hirdetés

A minisorozatban - Matt Fraction és David Aja nagyszerű képregényéhez hűen - Clint Barton (Jeremy Renner) az új Sólyomszemet fogja kiképezni Kate Bishop szerepében, utóbbi kapcsán pedig az illetékesek máris elkezdték keresni a megfelelő jelölte. A legújabb információk alapján a karaktert az Űrdongó, A félszemű és a Pókember: Irány a Pókverzum filmek fiatal és tehetséges színésznője, Hailee Steinfeld játszhatja el, aki jelenleg korai tárgyalásokat folytat a csatlakozása kapcsán. Egyelőre még nincs kőbe vésve Steinfeld castingja és azt sem lehet tudni, hogy rajta kívül kiket hallgat meg még a stúdió a szerepre, mindazonáltal nem csak a Rennerrel alkotandó párosa miatt lehet kiváló választás.

Az MCU Cosmic pletykája alapján állítólag tervben van egy Young Avengers sorozat is a Disney+-ra, amelyhez kapcsolódhatna a szintén tervezés alatt álló Ms. Marvel széria is. Persze jelenleg ez nem több puszta spekulációnál. Szerintetek jó választás lenne Steinfeld?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.