Hirdetés

Pókember: Hazatérés 2 - nocsak, ki bukkant fel a forgatás közelében?

|

Egyre több jel utal Pókember új ellenfelére.

Hirdetés

Már májusban az a pletyka járta, hogy a barátságos és közkedvelt hálószövő hősünk következő ellenfele a vásznon még sohasem látott Mysterio lesz, akit nem más kelthet életre a The Hollywood Reporter szerint, mint a zseniális Jake Gyllenhaal. Természetesen a Marvel Studios vezetőjét, Kevin Feige-t is megkérdezték a színész csatlakozásáról, amire azt a beszédes választ kapták, hogy nyugodtan spekuláljunk csak, az mindig szórakoztató. 

Hirdetés

A Pókember: Hazatérés folytatását, a Spider-Man: Far From Home-ot jelenleg is forgatják Londonban és lássanak csodát, Jake Gyllenhaal is felbukkant a városban, de ami még ennél is gyanúsabb, hogy Donald Mowat sminkessel készített fotót a helyszínen, aki olyan filmekben dolgozott együtt a színésszel az elmúlt évek során, mint az Élet, az Éjjeli féreg, az Éjszakai ragadozók és a Fogságban. Noha az új Pókember filmmel kapcsolatban még nem bukkant fel Mowat neve, ettől még simán csatlakozhatott a stábhoz. Arról nem is beszélve, hogy Gyllenhaal "vajon mit keresek én itt?" arckifejezése is sokatmondó. 

📸 @mowatdonald

Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaaldaily) által megosztott bejegyzés,

Persze az is megeshet, hogy csupán a véletlen műve az egész, de ha az nem gyanús, hogy egy a filmhez pletykált színész felbukkan a forgatás közelében a sminkesével, akkor nem tudjuk, hogy mi az.

A Spider-Man: Far Frome Home 2019. július 5-én kerül az amerikai mozikba Jon Watts rendezésében, Tom Holland főszereplésével, valamint visszatér a mellékszerepekben Michael Keaton, Zendaya és Marisa Tomei is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.