Hirdetés

Két meglepő karakter is benne lesz a Pókember: Hazatérés 2-ben

|

Legutoljára a Bosszúállók: Végtelen háborúban láthattuk őket...

Hirdetés

A Spider-Man: Far From Home forgatása éppen zajlik Jon Watts vezényletével, a helyszín közelében pedig felbukkant Jake Gyllenhaal is, akit az aktuális főgonosz, Mysterio szerepére pletykáltak már egy ideje. De nem ez az egyetlen érdekes információnk van a világ különböző helyszínen játszódó Pókember: Hazatérés folytatásáról, ugyanis megerősítést nyert egy régóta húzódó spekuláció azzal kapcsolatban, hogy a Marvel Filmes Univerzum mely ikonikus karaktere bukkanhat fel a barátságos és közkedvelt pókarc oldalán legközelebb. 

Hirdetés

A Vulture információi szerint a S.H.I.E.L.D. egykori igazgatója, Nick Fury (Samuel L. Jackson) és egyik kedvenc ügynöke, Maria Hill (Cobie Smulders) visszatérnek a folytatásban. Arról egyelőre nem esett szó, hogy milyen szerepet fognak betölteni a falmászó legújabb, világ körüli kalandjában, de egyelőre magával a jelenlétükkel kapcsolatban is tanácstalanok vagyunk, hiszen - SPOILERESEN folytatjuk - a Végtelen háború stáblistás jelenetében láthatjuk, ahogy Thanos csettintésének hatására elporladnak, de Fury még utolsó erejével segítségül hívja Marvel Kapitányt. Viszont a tervek szerint a Spider-Man: Far From Home már a negyedik fázis nyitófilmje lesz és percekkel a Bosszúállók 4 cselekménye után fog játszódni... SPOILER VÉGE.

Bár Fury karaktere hatalmas népszerűségnek örvend, a Bosszúállók: Ultron kora óta mégis parkolópályára került. Szerencsére hamarosan kulcsfontosságú szerepet kap a 90-es években játszódó Marvel Kapitány filmben, valamint ezek szerint a Pókember: Hazatérés folytatásában is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.