Hirdetés

A Pókember: Hazatérésben debütál a Damage Control

|

Hamarosan bemutatkozik az MFU-ban Tony Stark új cége.

Hirdetés

Szép lassan közeledik a Pókember: Hazatérés premierje. A hálószövő ugyan már tavaly bemutatkozott a Polgárháborúban Tom Holland személyében, de igazán csak a nyáron érkező önálló kalandjában tér haza. A várakozást enyhítvén (vagy épp fokozván) a tegnapi nap folyamán a Sony Pictures és a Marvel Stúdió közzétette a Pókember: Hazatérés vadiúj előzetesét, melyben végre jobban szemügyre vehettük nem csak a címszereplő hőst, de a Michael Keaton által alakított Keselyűt is, valamint a szemfülesek Sokkolót is elcsíphették néhány pillanat erejéig.

Hirdetés

Ám nem csak új karakterek debütálnak a Marvel Filmes Univerzumában, hanem egy új szervezet is. A filmben először tűnik fel ugyanis a Damage Control nevet viselő kvázi "feltakarító szervezet", melyet maga Tony Stark alapít. Ezt maga a film rendezője, John Watts árulta el egy interjúban a minap:

Igen, a képregényből ismert Damage Control is benne lesz a filmben. Biztos már mindenki elgondolkozott azon, hogy a nagy összecsapások után kik jönnek feltakarítani a pusztítást? Átlagos embereket bérelnek fel? Vagy az egészet maga a kormány felügyeli? Veszélyes? Mi történik az idegen testekkel, amiket megtalálnak? Nagyon szeretem feltenni ezeket a kérdéseket ebben a világban, majd felhasználni őket a történet vezetéséhez.

A Pókember: Hazatérés 2017. július 6-án érkezik a mozikba, főszerepben pedig feltűnik még Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Zendaya, Jon Favreau, Donald Glover és Tyne Daly.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.