Hirdetés

Pókember: Hazatérés - ezt az Amerika Kapitány utalást talán nem vetted észre

|

Sok-sok szereplő bukkant fel a Marvel Filmes Univerzumából a legújabb Pókemberben, és még ennél is több utalást kaptunk a többi film kapcsán, viszont volt egy igen nehezen észrevehető.

Hirdetés

A Pókember: Hazatérés a kritikusi fogadtatás és a bevételek tekintetében is remekül szerepelt. A legújabb Marvel filmben felbukkant Vasember, és Amerika Kapitány is feltűnt egy-egy videófelvétel erejéig. Ezen kívül több kapcsolódási pont is szemet szúrhatott régebbi Marvel filmekkel, mint amikor Peter óráján a Sokoviai Egyezményt részletezi az egyik tanár. Az iskolai igazgatójához is kötődik egy, ami még a legelső Amerika Kapitány filmhez kapcsolódik.

Hirdetés

Kenneth Choi, aki a Pókember: Hazatérésben az iskolai igazgatót, Mr. Moritát alakítja hasonlóan feltűnt az Amerika Kapitány: Az első bosszúállóban is, ott Jim Morita közlegényt keltette életre. Az egyező vezetéknév is sokatmondó lehet, viszont a legárulkodóbb nyomra akkor bukkanhatunk, ha megvizsgáljuk azt a jelenetet, mikor az igazgató behívja Petert az irodájába.

Az íróasztalán egy képen láthatjuk fekete-fehérben Jim Morita közlegényt. A közlegény a második világháború és az első Bosszúállók film között hunyt el, így az igazgató minden bizonnyal egy utóda lesz a háborút megjárt veteránnak.

Ti észrevettetek még valamilyen kikacsintást a filmben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.