Hirdetés

Pókember bejárja a világot a Hazatérés folytatásában

|

A Hálószövő a folytatásban a világ körül fog hálóhintázni.

Hirdetés

Persze meglepődnénk rajta, ha a Pókember: Hazatérés folytatásában ledobnák Peter Parkert a Hortobágyra, viszont már az első részben is hajlamosak voltak ebből poént csinálni és ha az Amerika Kapitány: Polgárháborút nem számítjuk, akkor kedvenc Hálószövőnk eddig rendre New York felhőkarcolói között lengedezett. A folytatásban ez viszont mindenképpen másképp lesz.

Hirdetés

Most ugyan minden a Bosszúállók: Végtelen háború jegyében telik, a jövő év pedig a 4. részről fog szólni, miközben érkeznek a kisebb Marvel-mozik, mint A Hangya és Darázs, a Captain Marvel, valamint az emlegetett cím nélküli Bosszúállók után az új Pókember mozi, ami az eddigiek alapján annak szoros folytatása lesz. Kevin Feige-t, a Marvel Filmes Univerzumának producer atyaúristenét most gyakran mikrofonvégre kapják és a Pókember folytatásáról is elejtett pár szót, például, hogy az előző résszel ellentétben a következő filmet miért fognak több időt Londonban tölteni, mint Atlantában. 

Rengeteg filmet rögzítünk Londonban, de van egy másik oka is, ami természetesen Pókember, aki New Yorkban is el fog időzni, de a Föld más részein is el fog tölteni egy kis időt. 

Feige elmondása szerint pedig ahogy a Polgárháborúban látható lipcsei kaland megágyazott a Hazatérésnek a két Bosszúállók-mozi még ennél is jobban meg fog ágyazni az egyelőre cím nélküli folytatásnak, ami a híresztelések szerint pár perccel a Bosszúállók 4 vége után veszi majd fel a fonalat. A mozi premierje 2019. július 5.-ére van időzítve és Tony Stark után egy másik Bosszúállót is szerepeltetni fog, aki az eddigi tippjáték szerint ez nem lesz más, mint a Benedict Cumberbatch alakította Doctor Strange lesz, aki könnyen és gyorsan megtudja oldani a világ körüli utazás problematikáját. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.