Hirdetés

Újabb visszatérő a Pókember: Hazatérésben

|

Úgy fest, hogy a közelgő Pókember rebootban egy régen látott arc, Happy Hogan végre ismét tiszteletét teszi a filmes univerzumban.

Hirdetés

Jon Favreau ("Vasember", "Vasember 2") végre visszatér a Marvel Filmes Univerzumba, ám nem rendezői szerepben - Happy Hogan karakterét fogja ismét életre kelteni, akinek szerepére saját magát castingolta még az általa rendezett, mindent elindító Vasember filmbe. Favreau a trilógia mindegyik darabjában tiszteletét tette kisebb-nagyobb szerepekben, ám a harmadik rész, azaz 2013 óta nem láttuk őt.

Hirdetés

A Variety értesülései szerint ez most megváltozik, ugyanis a Pókember: Hazatérésben fog felbukkanni Happy, ami a Marvel Studios és a Sony Pictures együttműködésének első darabja. A munkálatok során előbbié a kreatív vezetés, így szabadon beledobhatnak a produkcióba egy-két visszatérőt, amit őszintén szólva egyáltalán nem bánunk - amúgy is tisztában vagyunk vele, de így különösen érezhető lesz, hogy kedvenc falmászónk végre "hazatért", már a filmes univerzum részese.

Persze ez nem lenne elég indok jelenlétére, hisz így felbukkanhatna egy-egy cameóra még Darcy is a Thor-filmekből. Ám ha már olyan jól megismerkedtek Peterrel, Robert Downey Jr. karaktere sem marad ki az új Pókemberből; ezáltal Favreau castingjának is van értelme, ezen a vonalon nagyon könnyen betudják őt hozni, és mi személy szerint ennek igazán örülünk. Nem lenne jó teljesen elhanyagolni minden mellékszereplőt, ahogy például a szuperhősök barátnőit.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.