Hirdetés

Újabb tini titán csatlakozott a Pókember: Hazatérés stábjához

|

Ismét bővült a Pókember: Hazatérés stábja, méghozzá egy újabb fiatallal.

Hirdetés

Egyre érdekesebben alakul a Pókember: Hazatérés stábja, ugyanis a Tom Holland alakította Hálószövő stábjában egyrészt ott lesznek az olyan veteránok, mint Robert Downey Jr., Marisa Tomei vagy Michael Keaton, míg a másikon fiatal, bizonyításra váró sztárocskák (Zendaya-t egyelőre ebbe a kategóriába lehet csak sorolni) és tehetségek. Most az utóbbi csapat bővült, ami nem is csoda, hiszen Kevin Feige elmondása szerint John Hughes olyan coming of age filmjei előtt kívánnak tisztelegni, mint például A nulladik óra.

Hirdetés

A 14 éves Michael Barbieri filmes debütálása idén történt meg a Sundance Filmfesztiválon, rögtön két filmmel. A Killer egy rövidfilm, amelyben egy fiú első maszturbálása rosszul...khm... sül el, míg a Little Men, amely augusztusban mutatkozik be az USA-ban széles közönség előtt két kiskamasz jóbarátról szól, akiknek aa szülei összevesznek, és emiatt a barátságuk próbára tétetik. Barbieri mellett olyan nagyságok játszanak, mint Greg Kinnear és Alfred Molina, utóbbinak pedig szintén nem ismeretlen a Pók-univerzum.

Barbieri szerepe pedig nem lesz más, mint az Ultimate Spider-Man sorozatból a hihetetlenül optimista Ganke figurája, aki viszont történetesen a másik Pókember, Miles Morales legjobb barátja. Ezzel talán felvezetik Morales karakterét, vagy csak szándékosan keverik a szereplőket? esetleg ő lesz az összekötő kapocs a film és az animációsfilm között?

A Pókember: Hazatérés 2017 július 7.-én kerül bemutatásra Jon Watts rendezésében, aki a Cop Carban már bizonyította, hogy remekül ért a kiskamasz lélekhez, a forgatókönyvért viszont a tavalyi Vakációért felelős John Francis Daley ésJonathan M. Goldstein kettős felel. Barbierit egyébként a jövő év egyik másik nagy durranásában, Stephen King régóta halogatott A Setét Torony adaptációjában is láthatjuk Idris Elba és Matthew McConaughey oldalán. Alább megpillantható a fent már említett Little Men előzetese, amely alapján igazán ígéretes tehetségnek tűnik a fiatalember.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.