Hirdetés

Pókember: Irány a Pókverzum - animációs sorozatok készülnek?

|

Egyelőre még csak pletyka, de a Sony Picturesnek komoly tervei vannak a karakterekkel.

Hirdetés

Sem kritikailag, sem pénzügyileg nincs oka a Pókember: Irány a Pókverzumnak szégyenkeznie, ez pedig bőven elég indok a Sony Picturesnek arra, hogy folytassa a Golden Globe-díjas animációs filmet, de ennél többet is szeretne. 

Hirdetés

Az eddig sem volt kérdéses, hogy a kiadó több spin-offot is tervez, azonban a legújabb jelentés szerint tovább bővül a lista. A New York Times lehozott egy cikket a Sony-ról, valamint a vezérigazgatóról, Kenichiro Yoshidáról és információik szerint a kiadó azt tervezi, hogy animációs sorozatokat készít a Pókember: Irány a Pókverzum karaktereivel a középpontban. 

Bár ez egyelőre még csak pletyka és nem minőségül hivatalos megerősítésnek, azért érdemes eljátszani a gondolattal, hogy talán a Nicolas Cage által szinkronizált Noir Spider-Mant vagy éppen Peni Parkert viszontláthatjuk majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.