Hirdetés

Erre fog fókuszálni a Pókember: Irány a Pókverzum folytatása

|

Apró, de annál fontosabb infókat tudtunk meg a készülő új Pókember filmről Hailee Steinfelddel a főszerepben.

Hirdetés

A hír enyhén spoileres azoknak, akik még nem látták az első részt!

Az új Pókember film, az Irány a Pókverzum jött, látott és győzött - már ami a kritikai oldalt illeti, reméljük, bevételügyileg is hozni fog a konyhára. Hatalmas rizikót vállaltak vele a készítők, de nagyon úgy néz ki, hogy bejött nekik (mi is imádtuk). A jó hír pedig az, hogy az alkotók már javában a folytatáson dolgoznak, valamint külön spin-offokat is kaphatunk a közeljövőben.

Hirdetés

Mindenféle és fajta spoiler nélkül az Irány a Pókverzum (a címéből levonva) összehozta az eddig fellelhető különféle Pókembereket egy nagy film kedvéért, hogy megállítsák magát a Vezért a párhuzamos dimenziók összemosása érdekében. Itt ismerkedünk meg az önjelölt új (és eléggé esetlen) Pókemberünkkel, Miles Moralesszel (Shameik Moore) és a többi világokból származó másik Pókemberekkel is (két személyes kedvencem a noiros Spider-Man Nicolas Cage hangjával, és a szimplán csak Peter Pacalra keresztelt Pók-Malac - nem viccelek, tényleg van ilyen képregényhős). Közülük úgy néz ki nagyobb szerepet fog kapni a női Pókunk, vagyis Gwen Stacy.

Az angyali orgánummal megáldott Hailee Steinfeld által életre keltett Spider-Girl lesz a főszereplője a készülő Irány a Pókverzum 2-nek - árulta el Amy Pascal, az első film egyik producere. Őrá és másodsorban a Milesszal való (kibontásra váró) "kapcsolatukra" fog fókuszálni a folytatás. Mi ennek csak örülni tudunk, hiszen Gwen a maga kevéske játékideje alatt is egy erős női karakterként jelent meg, így az ő sztorija valóban megér majd egy misét.

Pascal külön hangsúlyozta, hogy ő kifejezetten lelkes ezzel a projekttel kapcsolatban, ugyanis Gwen volt a kedvence az új hősök közül. Elmondása szerint az Irány a Pókverzum 2 (azt nem tudjuk, hogy pontosan ez lesz-e a címe) az olyan készülőfélben lévő, női főhősű alkotások mögé fog büszkén beállni, mint a Birds of Prey, vagy éppen az önálló Fekete Özvegy film. Mi a legjobbakat reméljük neki.

Ti kíváncsiak vagytok Gwen történetére?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.