Hirdetés

Pókember: Irány a Pókverzum - mire utalhat ez a rejtélyes üzenet?

|

Egy rejtélyes tweet arra enged következtetni, hogy a Sony Pictures vagy hamarosan bejelenti a folytatást, vagy az animációs filmnek valamilyen módon köze lesz a Pókember: Idegenbenhez.

Hirdetés

A Pókember: Irány a Pókverzum az egyik legegyedibb és legkiválóbb animációs filmként vonult be a filmtörténelembe, a szakmai és pénzügyi siker láttán pedig a Sony Pictures nem teketóriázott, egy komplett univerzumot épít a rajzolt Miles Morales kalandjaira. Eközben pedig ott vannak a Tom Holland nevével fémjelzett Pókember filmek, amelynek kiadásáért ugyan a Sony felel, a kreatív kontroll viszont a Marvelé. Lehet, hogy a két franchise kapcsolódni fog egymáshoz a jövőben.

Hirdetés

Legalábbis így is értelmezhető az a tweet, amely a hivatalos Pókember: Irány a Pókverzum Twitteren jelent meg nem sokkal a Pókember: Idegenben első trailere után. Az előzetesben elhangzott a multiverzum koncepciója, miszerint Mysterio egy párhuzamos univerzumból származik, erre pedig tökéletesen reflektál az imént említett közösségi médiás üzenet: "találkozunk egy másik dimenzióban".

A képen nem Miles Morales, hanem egy klasszikus jelmezű Pókember néz bele abba a portálba, amit a részecskegyorsító hozott létre, ez pedig két dolgot jelenthet: vagy hamarosan bejelentésre kerül a Pókverzum folytatása, vagy pedig valamilyen módon lesz kapcsolat a rajzolt és az élőszereplős Pókember franchise-ok között. Hamarosan kiderül, hogy melyik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.