Hirdetés

BRÉKING: A Pókember-franchise kiszállhat a Marvel Filmes Univerzumból

|

Arról érkeztek hírek, hogy a Sony Pictures és a Disney nem tudtak megegyezni a piszkos anyagiakban, ezért akár az is megeshet, hogy Pókember többet nem lóghat együtt a Bosszúállókkal.

Hirdetés

Mindannyian tisztában voltunk vele, hogy Pókember jogai nem kerültek vissza teljes egészében a Marvel Studioshoz, csupán egy szerződés fejében használhatták a karaktert - ennek hála kerülhetett be a hálószövő a Marvel Filmes Univerzumba, és vált megkerülhetetlen szereplőjévé az eseményeknek. Eközben készülgettek a hős saját filmjei is, legutóbb például a Pókember: Idegenben aratott hatalmas sikert, hiszen már egymilliárd dollár felett járnak a nemzetközi bevételei. Elképzelni sem tudtuk, hogy ebbe a boldogságba belerondít valami, viszont egyvalaminek mégis sikerült. 

Hirdetés

A Deadline a forrásaira hivatkozva robbantotta a hírt minap, hogy a Sony Pictures és a Disney képtelenek voltak megegyezni a finanszírozási feltételekben, ezért borították az asztalt, és a Marvel a továbbiakban nem fog közreműködni a Pókember-filmek elkészítésében, Kevin Feige is leveszi a kezét pókarc kalandjairól, így az MFU-ban való szereplése is meghiúsulhat. A gondok hátterében állítólag az áll, hogy a Disney nagyobb részesedést szeretett volna a közös projektek bevételéből (a jelenlegi 5% helyett feltehetően 50%-ot), a Sony viszont az eredeti megállapodásnál kívánt maradni (főleg, hogy még további két filmet tervez Jon Watts rendezésében és Tom Holland főszereplésével).

Az io9 azóta picit más megvilágításba helyezte a dolgot, ugyanis a Sony egyik szóvivője elmondta nekik, hogy a stúdiók közötti vita egyszerűen a produceri kreditről szól és a tárgyalások folytatódnak. Derűlátóbb a Variety is, szerintük valóban zátonyra futott a megbeszélés, ugyanakkor forrásaikra hivatkozva elmondták, hogy még megállapodhat a két stúdió. 

Talán a rajongók egyelőre sötéten látják Pókember jövőjét a Marvel Filmes Univerzumban, mindazonáltal amíg mindkét fél hivatalosan be nem jelenti, hogy Tom Holland karaktere kimarad a közös buliból, addig nem érdemes feladni a reményt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.