Hirdetés

Schwarzenegger is felbukkanhat a Predator folytatásában

|

Mert ugyebár ő mindig visszatér.

Hirdetés

Már a mozikban dübörög a Predator - A ragadozó, amely a klasszikus 1987-es azonos című, Arnold Schwarzenegger nevével fémjelzett klasszikus akciófilmnek a kvázi folytatása. Shane Black filmje a kritikák szerint sikerrel idézi meg a nyolcvanas-kilencvenes évek tesztoszteron-fűtötte vagány B-kategóriás akciófilmjeit - valószínűleg olyannyira, hogy már csak egy ikonikus visszatérő hiányzott volna a képletből.

Hirdetés

Arnold Schwarzenegger, akitől nem mondhatnánk, hogy távol áll az újramelegített franchise-okba való visszatérése (lásd: a Terminátor-széria) fel is lett kérve arra, hogy egy nyúlfarknyi szerep kedvéért ismét az egykor ragadozóval sárbunyót lezavaró Dutch bőrébe bújjon, ám ő - amiként az a rendező nyilatkozatából kiderül - köszönte szépen, inkább visszautasította azt.

Arról nincs információnk, hogy pontosan milyen szerepet szántak volna a színésznek, de annyi bizonyos, hogy csupán a végén bukkant volna fel, szóval így látatlanban nem mondható szignifikánsnak a dolog - ezért is dönthetett úgy Arnold, hogy ezt inkább, ha lehet kihagyná. Black megértőnek bizonyult ezt illetően, ugyanakkor tartja, hogy amennyiben lesz folytatás, úgy már akár nagyobb szerepet is szánhatnának az akcióhősnek, nem lenne efelől ellenvetése. Más részről ez a film mégiscsak a fiatal generáció filmje, friss, új arcokkal - vélhetően egy ilyen vén róka felbukkanása figyelemelterelő lett volna.

Ti mit gondoltok erről? Szeretnétek látni a színészt egy potenciális folytatásban, vagy hagyjunk teret a zöldfülűeknek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.